Legyen a franchise partnerünk

Az alábbi információk kizárólag a Magyarországi franchise együttműködésre vonatkoznak.

Legyen a franchise partnerünk

Minden vállalkozás célja a biztonsággal megtermelhető profit. A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.

A jól működő üzlet alapfeltétele egy olyan üzlethelyiség, amely az adott település legforgalmasabb pontján található (városközpont, iskola, buszmegálló, egészségügyi intézmény stb.). Munkatársaink egy előre egyeztetett személyes találkozó alkalmával felmérést végeznek az üzlet pozícióját és kialakítását illetően, és részletes tájékoztatást adnak az elvárásokról és lehetőségekről. Amennyiben a csatlakozási feltételek mindkét fél számára megfelelnek, lehetőség van az együttműködési szerződés megkötésére. 

Az üzletek kialakítását kulcsrakész megoldással is tudjuk segíteni. Pontos műszaki felmérést követően szakembereink Önnel egyeztetve megtervezik a legoptimálisabb technológiai és értékesítési céloknak megfelelő üzletet. A jóváhagyott és elfogadott tervek alapján elkezdődik a kivitelezés, melyet a Fornetti felügyel és koordinál.

Szakembereink a helyszín átalakítását a közműszolgáltatókkal egyeztetve végzik. A saját asztalos üzemünkben történik a bútorok legyártása, mely a helyszíni szereléssel fejeződik be. Az üzlet átadását követően az alkalmazottakat a helyszínen tanítják be. Munkatársaink a rendelés leadásától, a reggeli nyitáson át a napi munkavégzésben is jelen vannak, segítenek, oktatják az üzlet dolgozóit annak érdekében, hogy Ön a legoptimálisabban a lehető legnagyobb profitot tudja realizálni.

 

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.