Árurendelés és Szállítás

Az alábbi információk kizárólag a Magyarországi franchise együttműködésre vonatkoznak.

Rendelési rendszer

Rendelés alapján heti két alkalommal szállítunk fagyasztott termékeket Partnereink részére. Jelszóval védett online rendelési rendszerünkön keresztül​ (az oldalon, a Franchise belépés menüpont) partnereink a rendelés leadásán túlmenően tájékozódhatnak az üzlet forgalmi adatairól, akciókról, hírlevelekről, kintlévőségekről. Árurendelést Partnereink leadhatnak továbbá kereskedelmi képviselőjüknél és sms-ben is.

  

Áruszállítás

A Fornetti franchise partnereinek nyújtott díjtalan alapszolgáltatása a termékek sütési pontig történő kiszállítása. Fagyasztó járművekkel oldjuk meg, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a hűtési lánc ne szakadjon meg.

A túraútvonalak megszervezésekor az elsődleges szempont, hogy minden Partnerünk számára biztosítani tudjuk a heti kétszeri áruszállítást, melyhez az automatikus rendelési rendszer nyújt segítséget. Ennek köszönhetően optimalizálni tudjuk az üzletek tárolókapacitását.


 

A Fornetti termékek terítését a távolságokból adódó idő és költségtényezők figyelembevételével az ország három pontjáról végezzük: Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Polgár.

A szállítás napjai: hétfő-csütörtök, kedd-péntek vagy szerda-szombat.


 

A szállítási rendszer legfőbb irányelve:

MINDIG A MEGFELELŐ

  • időben,
  • minőségben,
  • mennyiségben,
  • helyen legyen az áru
  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.