Kereskedelmi programok

Kereskedelmi programok

A boltoknak mind arculatában, mind a keltett életérzésben a mai kor emberének elvárásait kell kiszolgálni. Alkalmasnak kell lenniük arra, hogy be tudják fogadni az új technológiai fejlesztéseket, új eszközöket és módszereket, hogy még szélesebb szolgáltatást nyújtsanak a vásárlóknak.

Nem az irány, csak az eszközök és a sebesség kell, hogy változzon!

Programunknak a franchise rendszerünkben az Új idő nevet adtuk. Ez fejezi ki, hogy új helyzetben új sebesség szükséges.

Törekvésünk az eddig alkalmazott bolti technológia, kínálás megújítása, megreformálása, az új bútorok alkalmazása. Fejlesztéseinket rendszerbe foglaltuk az új helyzethez igazítva, és már mérhető az eredménye, hogy megállják a helyüket.

Fejlesztéseink

Csatlakozzon programunkhoz, mert aki most újítani tud, arra a vásárlók emlékezni fognak, és a következő középtávú időszakban rengeteg új vásárlót lehet szerezni rendszerünknek.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.