Kelesztő automata

A Fornetti kifejlesztette saját bolti automatakelesztőjét, amely a kenyér jellegű péksütemények, kiflik, zsemlék helyben sütését teszi lehetővé elsősorban az élelmiszerboltokban működő bolt a boltban üzleteink számára.

Ez az automatakelesztő alkalmas fagyasztva tárolni, megereszteni és programozottan adott időre kelesztett, sütésre kész termékkel várni a munkába érkező munkatársakat, leegyszerűsítve, lerövidítve és biztonságossá téve a zöld tésztás termékek előállítását. Ezt a saját fejlesztésű berendezést természetesen más üzleteink is használhatják.

A kelesztő automata 100 százalékban Fornetti-fejlesztés, zömében hazai beszállítók által gyártott alkatrészekből. Nem olcsó berendezés, de minden paraméterében a nyugat-európai hasonló funkciójú berendezések fölött áll, és persze az ára lényegesen szerényebb.

VISSZA

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.