Képzés

Új tudás kell az új technológiák működtetéséhez. A Fornetti partnerei és munkatársai képzése, oktatása és a kulturált munkavégzése a programok sikerének egyik záloga.

Oktatási központunk alkalmas arra, hogy az üzletekből bevonjunk tulajdonosokat, helyi menedzsereket, akik számára ugyanazt a képzést tudjuk nyújtani, mint saját munkatársainknak.

Legfontosabb fejlesztési termékünk éppen ezért nem is műszaki jellegű. Már bizonyított a programozott bolti sütési eljárás, aminek az a lényege, hogy a boltban jelenleg bemutatásra kerülő öt technológiai termékcsoport különböző megeresztési ideje és különböző paraméteren történő sütése ma már manuálisan, az alkalmazott által fejből nem végezhető el. Ezt a problémát hidaljuk át a programozott, vezérelt bolti sütés nevű munkaprogrammal, amely műveleti időkre és folyamatidőkre bontja a boltok működését. A gyakorlatban az alkalmazott számára 5 perces pontossággal meghatározza a feladatokat, és számára beosztja a napi sütésben a kemence kapacitáshelyeket, így az üzemszervezési feladatokkal nem kell foglalkoznia. Csupán az írott parancsot kell végrehajtania, és a Fornetti technológia ezzel biztosítja a pontosságot, azaz a termelés hatékonyságát a minőségi garanciákkal együtt.

Óriási segítség tehát a programozottan vezérelt sütés. Ez egyben segítség az üzlet tulajdonosa számára is, hiszen az irányított, vezérelt munkát folyamatosan tudja ellenőrizni üzletében.

VISSZA

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.