Megeresztő szekrény

Másik jelentős szakmai fejlesztésünk a megeresztő szekrény, amellyel temperált hőmérsékleti körülmények között plusz 6-7 ºC-on elsősorban az XXL termékeket, de valamennyi előkelesztett és expressz termékünket tudjuk úgymond puffer-tárolni. Vagyis a szigorú technológiai időt tudjuk egy állandó hőfokon tartással megnyújtani, ezzel olyan tartalék sütési alapot képezni, amely az üzletekben a hullámzó igény – több vagy kevesebb vevő jön – áthidalását szolgálja.

Ez a berendezés is egyedi fejlesztésünk, költséghatékony és igen eredményes. A megeresztési időket nap közbeni technológiánál átlagosan négy és fél órára nyújtja.

Arra is alkalmas, hogy este sütésre előkészített termékeket lemezen behelyezzünk, és reggel gyakorlatilag nulla időből kezdhessük meg a sütést.

VISSZA

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.