Sütőakadémia

A Fornetti Franchise 2009-ben dinamikus piacélénkítő programot indított. Célja, hogy a Fornettiben megkövetelt magas színvonalú gyártáshoz zárkózzanak fel a Franchise partnerek boltjai is. A korszerűsítés nem csak arculati megújulást és belső átalakítást jelent, hanem technológiai megújulást is, ami azt célozza, hogy a vásárlók valóban a legkiválóbb minőségű, frissen sütött termékhez jussanak. A Fornetti üzletek speciális kereskedelmi helyek, ahol a hagyományos áruértékesítést kiegészíti a sütőipari félkész termékek késztermékké történő átalakítási folyamata. Úgy kell tehát az üzleteket átalakítani, hogy képesek legyenek alkalmazni a modern technológiát és az azt segítő új eszközöket. Ez valamennyi üzlet működtetőjétől komplex tudást igényel.

A Nemzetközi Franchise Központban működő Sütőakadémia ezt segíti elő.

Az oktató központban valamennyi - a boltokban használt – eszköz és berendezés üzemszerűen rendelkezésre áll. Itt az elméleti ismeretek elsajátításával párhuzamosan gyakorlati képzést kapnak a Franchise Partnerek és a Master Franchise vállalatok vezető munkatársai, akik aztán saját működési területükön alkalmazzák a tanultakat és képezik ki munkatársaikat.

A kecskeméti képző központban a „Sütőakadémián” a legnagyobb magyarországi franchise partnerek vezető munkatársai és alkalmazottjai mellett a Fornetti területi képviselő munkatársai is igénybe veszik az elméleti és gyakorlati oktatást. A megszerzett ismeretek és gyakorlati tudás birtokában képesek lesznek megfelelni a mai kor piaci elvárásainak.

> Összefoglaló a legutóbbi partnertalálkozóról <
VISSZA

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.