Üzletberendezés

Fejlesztéseink között szerepel az eladótéri bútoraink, vitrinjeink egységéből olyan komplex üzletberendezést összeállítani, ahol a vezérlő elv szerint jelentősen megnöveljük az árubemutatási felületeket. A Fornetti bolti modernizációs programjában a kialakított polchelyek száma vezérli tulajdonképpen a teljes bolti munkát.

Az értékesítési, azaz az árubemutató felület nemcsak vizuális üzenetet nyújt a vásárló számára, hanem mintegy vezérli is a mögötte lévő kapacitások működtetését.

A kínálást és értékesítést ezek az új üzletek a régi, elavult kosaras rendszerből átvezetik a tálcán sorba rakott termékkínálás irányába.

VISSZA

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.