Marketing tevékenység

Az alábbi információk kizárólag a Magyarországi franchise együttműködésre vonatkoznak.

Marketing tevékenység

A Fornetti franchise üzleteiben lehetőség van arra, hogy a partnerek az egységes megjelenés mellett helyi sajátosságaiknak is teret engedjenek. Fontos azonban, hogy a helyiség alkalmazkodjon a Fornetti forma és színvilágához. Ennek megteremtéséhez egységes reklámeszközöket biztosítunk partnereink számára.

A területi képviselők helyezik ki az egységes franchise arculat kialakításához elengedhetetlen, a Fornetti által biztosított marketing és reklám anyagokat, plakátokat, ártáblákat, nyitva-zárva táblákat, előrendelés táblákat, kültéri táblákat, egyéb dekorációkat.

A képviselők a partnerekkel egyeztetve eladást ösztönző programokat, akciókat és termék kóstoltatókat szerveznek, bonyolítanak le, továbbá segítséget nyújtanak a helyi rendezvények során.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.