Energiahatékonyság

Energiahatékonyság

A FORNETTI ISO 50001 SZABVÁNY SZERINT TANÚSÍTOTT ENERGIA IRÁNYÍTÁSI RENDSZERE.

“Az ISO 50001 szabvány alapján bevezetett energiairányítási rendszert a Bureau Veritas Magyarország Kft., mint külső független szervezet tanúsította a Fornetti Csoport gyártó telephelyeire (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Temesvár) vonatkozóan.˝

Bevezetésével a Fornetti Csoport nemcsak az EU-s direktívákban és a hazai jogszabályokban foglalt előírásokat teljesíti, hanem jelentős mértékben hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez, a fenntartható fejlődéshez. A felső vezetés e szándékát az Energiapolitikájában kinyilvánította, amely a rendszer folyamatos fejlesztésre is felhatalmazást ad.

Tanúsítvány megtekintése

Energiapolitika megtekintése

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.