Impresszum

Impresszum, Jogi nyilatkozat

Impresszum

Jelen weboldalt a FORNETTI Kft. üzemelteti.
Cím: 6000 Kecskemét, Városföld 92.
Telefon: +36 76 50 20 70
Fax: +36 76 417 905
Email: fornetti@fornetti.hu

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

A FORNETTI Kft. számára kiemelt fontosságú cél a weboldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme és azok bizalmas kezelése, valamint a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. Ennek megfelelően a személyes és a közérdekű adatok kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (Avtv.) foglaltaknak megfelelően történik, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy mindenki maga rendelkezik a személyes adatainak nyilvánosságra hozataláról és felhasználásáról.

A honlapon megjelenő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges csak bizonyos szolgáltatások igénybevételekor, melynek során személyes adatokat (név, e-mail cím) kell közölni.

A FORNETTI Kft. a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára – a törvényben meghatározott eseteken kívül – semmilyen körülmények között nem adja ki.

A FORNETTI Kft. az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől, és megtesz minden olyan technikai és szervezési intézkedést mely a vonatkozó előírások érvényre juttatásához szükséges.

Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy a megadott adatok alapján a FORNETTI Kft. a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést a FORNETTI Kft. minden esetben tiszteletben tartja. A nem szándékosan közölt személyes adatokat a FORNETTI Kft. nem őrzi meg, és nem adja tovább.

A személyes adatok tárolásához való hozzájárulást a regisztrációs adatlap kitöltése és elküldése jelenti.

A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra az esetre használja fel a FORNETTI Kft., amire rendelkezésére bocsátották, és attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.

A FORNETTI Kft. folyamatosan gyűjti az adatokat a honlap látogatottságáról, a látogatások számáról, módjáról. Ezeket a regisztrációs vagy felhasználói adatokat, információkat kizárólag statisztikai formában, egyének szerint nem azonosítható módon hozza nyilvánosságra, hogy elemzésükkel felmérje a látogatók igényeit és érdeklődését, s ennek megfelelően fejleszthesse tovább tevékenységét. A statisztikákat a FORNETTI Kft. szabadon közzéteheti és megoszthatja üzleti partnereivel.

A honlap tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat, amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában és kezelésében állnak, melyek adatközléséért, adatvédelmi eljárásáért, valamint az oldalak tartalmáért a FORNETTI Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

A FORNETTI Kft. a weboldal működését érintő mindennemű változás jogát fenntartja.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.