Rólunk

Köszöntő

Az Aryzta AG sikerként könyvelte el, amikor 2015. augusztusában megvásárolta a Fornettit, és ezzel új fejezetet nyithatott Magyarország legnagyobb és legsikeresebb pékipari vállalatának történetében. Az akkori cél mára valósággá vált: a Fornetti világhírű, de magyar gyökerű, nemzetközi nagyvállalattá fejlődött. Európa-szerte milliók választják naponta a kiváló, minőségi termékeket és vásárolnak a kereskedelmi, illetve franchise partnereinktől. Célunk és cégfilozófiánk a jövőben sem változik: munkatársaimmal továbbra is a vállalat és a termékek sikerességének megőrzésén dolgozunk. Legyen ebben partnerünk; találkozzunk minél többször a boltjainkban!

             

        

Chris Plüss               
regionális ügyvezető igazgató

    

 
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.