Gyártás

Gyártás

A fogyasztók biztonsága a legfőbb érték. Ennek garantálására a Fornetti saját fejlesztésű informatikai alapú komplex anyaggazdálkodási és technológiai rendszert működtet, amely az alapanyagtól a fogyasztókig nyomon követi, dokumentálja, ellenőrzi a termékek élelmiszerbiztonságát és minőségét.

Termelő üzemeinkben a legmodernebb technológiát képviselő olasz és német automata és félautomata gyártóberendezések és a jól képzett munkatársak biztosítják termékeink magas színvonalú gyártási minőségét.

Termékeinkbe csak szigorú feltételeknek megfelelő, rendszeresen ellenőrzött beszállítók alapanyagai kerülhetnek. A beérkezett alapanyagok csak akkor kerülhetnek a termelésbe, ha minden paraméterük megfelelő és saját laboratóriumunk elvégezte mikrobiológiai vizsgálatukat, ami jó minősítést eredményezett.

Üzemi Mérő Adatgyűjtő Rendszerünk a termék útját végigkíséri a dagasztástól a csomagolásig. Ez az automata gépsorokba telepített fix rendszer, beépített szenzorokkal és a program által előírt időkben történő mérések elvégzésére szolgáló munkaállomásokkal. A rendszer által rögzített adatok online hozzáférhetők az arra jogosultak számára így szükség esetén a szakemberek azonnali beavatkozására ad lehetőséget.

A minőség és higiénia objektív ellenőrzését szolgálja a Digitális Minőségellenőrzési Rendszerünk. Ezzel a saját fejlesztésű mobil rendszerrel az ellenőrzések előre meghatározott struktúra, kérdéslista szerint történnek.  A kérdéslista maximális ellenőrzést tesz lehetővé, kizárva a dolgozó szubjektivitását. A higiéniai és gyártási paraméterek ellenőrzése során az eltérésekre figyelmeztet, a felelős vezetőknek azonnal riasztást küld, ami a felelős vezető telefonjára érkezik. Ezáltal azonnali beavatkozásra nyílik lehetősége.

Termékeiben a Fornetti a legjobb minőségű természetes alapanyagokat dolgozza fel, törekszik a legjobb élettani hatású termékek előállítására. A házias jellegű termékeket nagyüzemi körülmények között úgy elkészítve, hogy az eredeti receptúrák semmiben nem szenvednek csorbát, viszont élvezik a modern automatizált üzem nyújtotta ipari biztonság, pontosság, higiénia, állandó minőség előnyeit. A termékfejlesztők figyelembe veszik a táplálkozástudomány legújabb kutatási eredményeit, munkájuk során együtt dolgoznak a táplálkozástudomány kiemelkedő kutatóival, hogy a tudomány legfrissebb nemzetközi eredményeit ízletes, „mindig meleg” péksütemények formájában adják át a fogyasztóknak.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.