Rókalandozó

A Rókalandozó egy online elérhető játék, mely a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve, meglévő tudására, tananyagára épített feladatokat dolgoz fel játékos és érdekes formában, miközben az országot mutatja be kultúrtörténeti, földrajzi, művészeti, irodalmi, folklór és tudományos sajátosságain keresztül. A tartalomfejlesztés további fő mérföldkövei a mozgás és a sport, amivel a gyermeket esetenként a természetbe irányítják, testmozgásra bírják, valamint az egészséges táplálkozás és ételek tudatos megválasztása és fogyasztása.
A játék során az egyéni és osztály eredményét is díjazzuk.

A következő játék ősszel fog indulni, azonban a weboldalon már lehetőség van ismerkedni a játékkal és előzetesen pontokat szerezni az ősszel induló megmérettetéshez.

www.rokalandozo.hu
www.facebook.com/rokalandozo

A Legjobb Gyermekbarát Tartalom verseny magyarországi fordulójában a Rókalandozó 3. helyezést ért el! A verseny arra szeretné ösztönözni a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy készítsenek gyerekek számára olyan netes tartalmakat, amelyek a tanulásnak, a játéknak, a felfedezésnek és az alkotásnak adnak teret. Illetve cél, hogy a szülőknek segítséget, iránymutatást lehessen adni, hogy milyen játékokat ajánlhatnak gyermekeik figyelmébe. Összességében a „Safer Internet Program”, mely keretében a verseny megvalósult, az Európai Unió által közvetített értékrenddel összhangban az internet és az új online technológiák használatának biztonságosabbá tételét szolgálja.

Az eFestival, a kiváló magyar digitális tartalmak versenyén Gamification kategóriában 1. helyezést ért el a Rókalandozó. A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi digitális tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a hazai és külföldi felhasználóknak. Az eFestival így a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató verseny. A díjjal a Felhasználóbarát Honlap Minősítést megkapta a játék, mely egy szakmai elismerés és minőségi pecsét azon honlapok részére, amelyek segítik a felhasználókat és fogyasztókat, hogy könnyebben, átláthatóbban, biztonságosabban jussanak információkhoz, szolgáltatásokhoz.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.