Energiakalkulátor
Energiakalkulátor Mozogjuk le!

Figyelem! Az elégetett kalória mennyisége nagyban függ a testmozgás intenzitásától. Minél aktívabban végezzük azt, annál több kalóriát égetünk el. Táblázatunk használatakor kérem, vegye számításba, hogy egy felnőtt nő kiegyensúlyozott teljes napi étrendjéhez 2000 kcal szükséges.*

 
*A Referencia Beviteli Érték (RBÉ), amely a szakértők, a kormányzat, a civil szervezetek és az élelmiszer-ipari vállalatok közös munkájának eredményeképp született meg. Az új önkéntes jelölési rendszert az Európai Élelmiszer- és Italgyártók Szövetsége, a CIAA dolgozta ki 2006-ban. Az INBÉ jelzi a termék egy vagy több jellemzőjét úgy, hogy egy átlagos fizikai aktivitású, átlagos testtömegű, egészséges felnőtt nő (2000 kcal) kiegyensúlyozott étrendjéhez szükséges teljes napi mennyiségéhez viszonyítja azt.
  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.